Sari la conținut
Home » Un prezentator meteo cu totul neobișnuit! Un cățel a devenit o mică vedetă de televiziune

Un prezentator meteo cu totul neobișnuit! Un cățel a devenit o mică vedetă de televiziune

  • de

Un prezentator meteo cu totul neobișnuit! Un cățel a devenit o mică vedetă de televiziune.

Întâmplarea cu un cățel curios a avut loc la un post de televiziune din Canada!

Un post de televiziune din Canada a avut parte de o adevărată surpriză, asta după ce în timpul unei transmisiuni în direct, meteorologul Anthony Fernell a primit „ajutorul” unui coleg neobișnuit!

Un cățel aflat în căutare de hrană, curios din fire, a întrerupt transmisiunea acestuia, spre amuzamentul telespectatorilor. Patrupedul pe nume Storm a devenit „câinele vremii”, devenind extrem de popular printre fanii postului de televiziune.

„Da, Storm este în clădire, căutând mâncare pe nori pufoși”, a glumit prezentatorul meteo, printre informațiile despre vreme, potrivit Today.com.

Pudelul, numit Storm, cățelul vremii, a făcut deliciul publicului în momentul a apărut în mijlocul ecranului. Prezentatorul vorbea despre uraganul Ida atunci când patrupedul a decis să devină o mică vedetă. Cei doi par să facă o echipă destul de bună, telespectatorii fiind cu siguranță impresionați de această echipă deosebită.

Un cățel
Un cățel

Inițial, meteorologul a încercat să distragă atenția telespectatorilor, însă cățelul nu a vrut să iasă din lumina reflectoarelor. Într-un mod amuzant, Storm părea că pășește pe nori și ape. Nimic nu părea să îi abată atenția din căutarea sa mult mai importantă decât ceea ce făcea prezentatorul meteo.

Apariția lui Storm în timpul transmisiunii în direct nu i-a deranjat deloc pe cei care urmăreau vremea. Din contră, cățelușul a făcut deliciul internetului, clipurile cu el în postura de prezentator TV fiind distribuite masiv. Se pare că patrupedul nu este la prima „abatere” de acest fel, el devenind o adevărată vedetă printre colegii săi.

Cum nimic nu l-a putut distrage din căutarea unei gustări delicioase, patrupedul a decis să investigheze tot platoul de filmare, fiind convins că va găsi ceva care să îi placă.