De 803 Vizualizari

Un porc DEPRAVAT a speriat turiștii

Un porc sălbatic din Australia a pus pe jar mai mulți turiști, din cauza isprăvilor sale. Animalul și-a băgat râtul în bagajele oamenilor, a dat de multă bere și a consumat 18 cutii, apoi i-a cășunat pe o vacă pe care a atacat-o fără menajamente. Obosit, porcul s-a dus să facă baie într-un râu din apropierea parcului turistic, apoi a adormit sub un copac.

Era miezul nopţii şi oamenii veniţi cu cortul au auzit sunete de cutii de bere sparte. Astfel, au luat o torţă şi au observat porcul care cotrobăia prin bere. Apoi el a început să dărâme gunoiul pe care turiştii îl sortaseră şi îl acoperiseră cu o cutie. Apoi au fost nişte oameni care l-au văzut în timp ce alerga în jurul maşinii lor, în timp ce era alergat de o vacă. Se tot rotea pe acolo şi apoi a intrat în râu şi a înotat până la jumătate. Oamenii care aveau cortul lângă râu l-au văzut şi ei cum se ascundea şi dormea lângă un copac pe marginea apei”, a povestit unul dintre turiști, conform The Sun.

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X