Sari la conținut
Home » Un pisoi cu dizabilități își găsește fericirea alături de o femeie cu suflet mare!

Un pisoi cu dizabilități își găsește fericirea alături de o femeie cu suflet mare!

  • de
Un pisoi

Un pisoi cu dizabilități își găsește fericirea alături de o femeie cu suflet mare!

Refuzat rând pe rând, un pisoi special își găsește o familie cu totul deosebită!

Pe nume Pinocchio, un pisoi adorabil a trecut printr-un adevărat chin, după ce o bună perioadă din viața sa a fost complicată de o dizabilitate rar întâlnită. где оформить кредит

Potrivit lui Jacqueline de la „Friends for Life Rescue Network”, pisoiul a venit pe lume dintr-o pisică cu diverse defecte congenitale. Stăpâna, o femeie în vârstă, nu putea să se ocupe de el, drept urmare a dus puiul la un centru de salvare.

Din păcate pentru el, problema sa îi descuraja pe posibilii săi stăpâni, care treceau mai departe cu vederea spre un motan „normal”.

Ştiind bine acest lucru, Jackie, care conducea centrul de salvare, a contactat-o ​​pe Melissa, o mare iubitoare de animale şi i-a cerut să îngrijească pisoiul. Fără să stea pe gânduri, Melissa a fost de acord şi l-a primit cu braţele deschise pe Pinocchio.

felină

 

El a ajuns în adăpost cu o mulțime de probleme, însă era afectat de lipsa mâncării în principal.

pisică
pisică

În scurt timp a devenit un pisoi foarte activ, fericit şi încrezător.

„Este diferit de celelalte pisici cu nevoi speciale pe care le am. Toţi sunt uimitori, dar nu au încrederea pe care o are Pinocchio”, povesteşte Melissa.

Melissa încearcă să facă tot ce poate pentru că el să poată trăi o viaţă lungă. Şi, desigur, Pinocchio nu lăsa niciodată nimic să-l împiedice din a fi un motan fericit, bucurându-se de cea mai bună viaţă pe care o merită.

Un pisoi
Un pisoi