Sari la conținut
Home » După ce a găsit doi pisoi abandonați, o cățelușă decide să le devină mamă!

După ce a găsit doi pisoi abandonați, o cățelușă decide să le devină mamă!

  • de

După ce a găsit doi pisoi abandonați, o cățelușă decide să le devină mamă!

Oamenii au fost impresionat de o cățelușă cu puternice instincte materne!

Întâmplarea următoare o are în centrul atenției pe Kona, o cățelușă deosebită. Totul a început în momentul în care a acceptat cu toată dragostea doi pisoi speriaţi şi a devenit „mama lor adoptivă”.

Proprietarii câinelui i-au adoptat pe Chester şi Blair, care aveau aproximativ 10-12 săptămâni când au fost găsiţi într-o zonă nelocuită a statului New York.

Kona era extrem de hotărâtă şi ştia exact ce-i trebuie fiecărui pisoi.

Spre norocul lor, și stăpânii sunt mari iubitori de animale, și astfel nu au rămas indiferenți la nevoile lor.

„Să le primesc în casa mea şi să le îngrijesc este felul meu de a răsplăti animalele. Am iubit întotdeauna câinii, de când am crescut cu 3 dintre ei (chiar 4 la un moment dat). Am avut o familie destrămată şi câinii au fost o constantă în viaţă. Fiind singură la părinţi, m-am bazat foarte mult pe ei pentru a mă consola. Mi-au adus multă bucurie de-a lungul copilăriei şi ştiam că vreau să-i răsplătesc într-un fel, iar respectul şi dragostea mea faţă de ei este modul meu de a le mulţumi”, a spus Asa.

„Totul s-a întâmplat natural! Chiar de la primul pisoi pe care l-a întâlnit, Kona a fost foarte entuziasmată, dar s-a ataşat de el mai mult ca prietenă decât ca mamă adoptivă. Deci, pe măsură ce i-am adus mai multe animale (atât pui, cât şi pisoi), a început să-şi dezvolte insctinctele şi, în cele din urmă, a început să se comporte ca o mamă!”, a explicat ea.

Totuşi, total neaşteptat a fost că pisoii s-au dovedit a fi foarte timizi şi temători faţă de oameni deoarece chiar şi salvatorii celor două animale şi-au amintit că au avut probleme cu prinderea şi transportul lor în condiţii de siguranţă.

Cățelușă
Cățelușă