Sari la conținut
Home » Un patruped vizitează zilnic mormântul fostului său stăpân, chiar dacă au trecut șase ani!

Un patruped vizitează zilnic mormântul fostului său stăpân, chiar dacă au trecut șase ani!

  • de

Un patruped vizitează zilnic mormântul fostului său stăpân, chiar dacă au trecut șase ani de atunci!

Sentimentele unui cățel au impresionat pe toată lumea!

Zozo, un cățel cu totul deosebit! Chiar dacă au trecut șase ani de când stăpânul său a părăsit lumea prea devreme, animalul de companie nu poate să treacă peste această despărțire, și face un gest cu totul emoționant.

Potrivit thedodo.com, Zozo a rămas singur pe lume la o vârstă foarte fragedă, o săptămână după ce s-a născut. Spre norocul lui însă, un bărbat pe nume Zafer Öztürk l-a găsit și a decis să îi ofere o viață cât mai frumoasă. Mare iubitor de animale, bărbatul a luat câinele acasă şi l-a crescut cu multă dragoste.

Însă, în 2015, bărbatul a murit, lăsând în urmă o familie îndurerată şi pe câinele său iubit. Pierderea tatălui său adoptiv a reprezentat o grea lovitură pentru Zozo.

Chiar şi familia a observat o schimbare ciudată în comportamentul patrupedului îndurerat.

Câinele a lăsat capul în pământ şi în încercarea de a fi cât mai aproape de stăpânul său, s-a întins peste mormântul acestuia.

Cu toate acestea, nimeni nu şi-a dat seama de cât de rău suferea Zozo, până când cei din familie au vizitat locul de veci al lui Zafer.

În fiecare zi, Zozo fuge de acasă şi merge la mormânt pentru a deplânge pierderea tatălui său adoptiv. Indiferent care membru al familiei se ocupă acum de îngrijirea lui Zozo, nimeni nu va putea să-l înlocuiască pe Zafer.

Un patruped vizitează zilnic mormântul fostului său stăpân

Câinele loial pur şi simplu nu voia să fie separat de tatăl său adoptiv.