Sari la conținut
Home » Reacția fanilor Adelinei Pestrițu când au văzut animalul ei de companie: ”Oooo doamne,îmi da fiori!”

Reacția fanilor Adelinei Pestrițu când au văzut animalul ei de companie: ”Oooo doamne,îmi da fiori!”

Reacția fanilor Adelinei Pestrițu când au văzut animalul ei de companie este pe măsura noului ei tovarăș. După ce și-a pierdut cățelușa, Adelina Pestrițu a primit cadou un nou prieten necuvântător, Adelina are un nou animal de companie.

Adelina Pestrițu a primit un cadou surpriză de la soțul ei, Virgil Șteblea, un pui de pisică aparținând rasei Sphynx.

Din păcate, acum câteva săptămâni, Adelina Pestrițu și-a pierdut animalul de companie, cățelușa Nobby.

Aceasat a murind la vârsta de 11 ani, din cauza cancerului. Foarte atașată de cățelușă, Adelina a suferit foarte mult și soțul ei a încercat să-i aline dorul de animaluțul mult iubit.

Astfel, familia ei s-a mărit din nou, soțul Virgil Șteblea făcându-i cadou o pisică din rasa Sphynx, care poate ajunge și la la 1000 de euro, în funcție de pedigree.

Reacția fanilor Adelinei Pestrițu în urma anunțului făcut de vedetă

 

“Dragii mei prieteni, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit în dar de la Virgil. RA a venit în viața mea după o pierdere care mi-a lăsat un gol imens în suflet. Pe Nobby nu are cum să o înlocuiască nimeni și nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem înainte cu speranța că dorul de ea să ne fie alinat în timp, se spune că el le vindecă pe toate”, a scris vedeta pe social media.

Adelina Pestrișu și RA Foto: Facebook Adelina Pestrițu

Reacția fanilor Adelinei Pestrițu a fost pe măsură

”Este o specie de pisica foarte atașată de stăpâni, este un bio – energo-terapeut. Mie îmi place aceasta specie de pisici, dar sunt foarte costisitoare.”

”Doamne urîtă specie, Adelina gindestete un pic la fetiță ta ,dar este un animal înfiorător, eu iubesc animalele dar nu-i de tine ”

Adelina Pestrițu și RA Foto: Facebook Adelina Pestrițu

”Este superb …..Ra viata lunga alături de Adelina!”

”Fereasca Domnul, ce mai e si creatura asta, nam inpotriva, dar e de speriat, inainte de o aducetii, vati intrebat, ca aveti o fetita si se sperie”

”Ceva mai urât ca ăsta nu poate exista pe lumea asta!”

”Mie mi-e frică de el, mai ales noaptea”

”Oooo doamne,îmi da fiori!”, au scris fanii, drept reacție la postare.