Sari la conținut
Home » Un patruped inteligent a intrat într-o farmacie să ceară ajutor!

Un patruped inteligent a intrat într-o farmacie să ceară ajutor!

  • de

Un patruped inteligent a intrat într-o farmacie să ceară ajutor!

Câinele nu a ezitat să ceară ajutorul oamenilor într-o problemă complicată!

Un cățel inteligent a impresionat pe toată lumea, asta după ce a luat o decizie cu totul neobișnuită pentru un animal de companie! Toată întâmplare a avut loc în Turcia, acolo unde un patruped a intrat într-o farmacie, pentru a cere ajutorul oamenilor.

El era rănit la o lăbuță, iar asta l-a făcut să acționze. Câinele a aşteptat în pragul uşii ca farmacista să-i permită să intre şi, odată ce a primit ajutor, i-a mulţumit salvatoarei într-un mod adorabil.

Femeia se apropie de el cu un castron plin de bobiţe, probabil pentru a-l linişti pe mai departe. După ce ia tifon şi dezinfectant, farmacista se apropie de câinele care parcă aşteaptă să fie tratat. Când treaba este terminată, câinele îi mulţumeşte culcându-se pe spate în timp ce dă din coadă. O scenă cu totul deosebită!

Un patruped
Un patruped

Farmacista este cu siguranţă o mare iubitoare de animale şi probabil că a avut grijă de câine şi în trecut: cu toate acestea, este remarcabil faptul că patrupedul este atât de bine educat, încât nu intră în farmacie fără permisiune şi ştie să mulţumească!