Sari la conținut
Home » Un patruped cu totul special! Câinele protejează un grup de copii în timp ce trec strada

Un patruped cu totul special! Câinele protejează un grup de copii în timp ce trec strada

  • de

Un patruped cu totul special! Câinele protejează un grup de copii în timp ce trec strada.

Gest cu totul impresionat!

Pe nume Kupata, un cățel alb face un gest cu totul extraordinar! Fiind un câine care trăiește pe străzi, el și-a dat seama cât de periculoase pot fi, luând o decizie care a mirat pe toată lumea. Patrupedul și-a asumat misiunea de a ajuta grupuri de copii să traverseze strada în siguranță pe la trecerea de pietoni.

Potrivit thedodo.com, Kupata a demonstrat o abilitate deosebită de a se strecura printre maşini și de a opri traficul. Dar totul într-un scop cu adevărat nobil şi fără să-l fi dresat nimeni.

„Ori de câte ori observă copii pe vreun trotuar, vine lângă ei în mare viteză pentru a-i ajuta să traverseze în siguranță.”

Începe chiar să latre la maşini pentru a atenţiona şoferii să oprească. Kupata locuieşte în oraşul Batumi, Georgia, și a devenit o adevărată vedetă pe rețelele sociale.

Când cei mici ajung pe cealaltă parte, câinele aşteaptă câteva secunde până când îi pierde din priviri şi apoi se întoarce la frumoasa căsuţă pe care i-au construit-o cei care îl iubesc.

Dragostea sa pentru copii l-a făcut celebru pe reţelele sociale, iar Oficiul Regional de Turism a decis să îl onoreze cu un gest frumos. I-au construit o căsuţă pentru câini, unde este în siguranţă.

Un patruped cu totul special

„Am făcut acest lucru pentru a-ţi mulţumi pentru tot efortul depus.”