Sari la conținut
Home » Un patruped a fost surprins zilnic, timp de 10 ani, în fața spitalului unde a murit fostul său stăpân!

Un patruped a fost surprins zilnic, timp de 10 ani, în fața spitalului unde a murit fostul său stăpân!

  • de

Un patruped a fost surprins zilnic, timp de 10 ani, în fața spitalului unde a murit fostul său stăpân!

Totul s-a petrecut în Belo Horizonte, Brazilia!

Loialitatea unui câine din Brazilia a făcut rapid înconjurul lumii! Pe nume Negao, patrupedul a rămas neclintit în fața spitalului în care a fost internat stăpânul său. După o banală operație, bărbatul a murit, însă câinele a decis să îl aștepte în continuare pe cel care reprezenta toată familia lui.

Potrivit thedodo.com, văzându-l zi de zi acolo, angajaţii spitalului l-au îndrăgit atât de mult, încât a devenit un fel de mascotă şi prezenţă care oferă bucurie tuturor pacienţilor şi vizitatorilor spitalului Belo Horizonte.

Toţi vizitatorii spitalului cunosc acum povestea tristă a lui Negao, toţi îl iubesc, îi dau mâncare, apă şi o mângâiere pentru a-l face să se simtă mai puţin singur.

Un patruped a fost surprins zilnic în fața spitalului

Din păcate, pe măsură ce avansează în vârstă, Negao a început să aibă probleme cu ficatul, iar acum toţi oficialii şi angajaţii spitalului au deschis un fond pentru donaţii, astfel încât să-i ofere acestui câine adorabil şi loial îngrijire adecvată pentru problema sa medicală.

Dovada loialității nu cunoaște limite în această poveste, iar cu siguranță, patrupedul va mai sta o bună perioadă de timp în așteptarea stăpânului său!