Sari la conținut
Home » Poveste emoționantă! Și-a așteptat o lună întreagă stăpânul în fața spitalului, iar acesta murise de COVID-19!

Poveste emoționantă! Și-a așteptat o lună întreagă stăpânul în fața spitalului, iar acesta murise de COVID-19!

  • de

Poveste emoționantă! Și-a așteptat o lună întreagă stăpânul în fața spitalului, iar acesta murise de COVID-19!

Într-un oraș din Mexic, un cățel aștepta nerăbdător ca stăpânul său să iasă din spital! Poveste emoționantă

Zilnic, cazuri tot mai numeroase care arată devotamentul animalelor de companie, în special câini, fac senzație pe internet. Însă, de această dată, povestea este una tristă, iar protagoniștii au fost un bărbat și cățelul său credincios.

Povestea tragică a avut loc într-un oraș din statul mexican Tamaulipas, acolo unde un cățel și-a așteptat timp de o lună stăpânul internat în spital, însă acesta murise între timp. În memoria bărbatului, medicii au denumit câinele Covito, după boala necruțătoare care i-a răpit stăpânul.

Bărbatul a murit după cinci zile de la internarea în spital.

Șefa departamentului Covid-19 al spitalului l-a îndrăgit foarte tare pe Covito:

„Ne-a oferit multe momente de fericire în această perioadă dificilă și a câștigat inimile tuturor angajaților din spital”, a declarat șefa departamentului.

Povestea lui Covito a trecut granițele mexicane și a ajuns la Kendra Hernández, reprezentanta unei asociații pentru drepturile animalelor din Texas.

Covito a fost preluat de o asociație pentru drepturile animalelor din Texas, iar acum locuiește împreună cu alte 43 de animale, câini și pisici, în așteptarea unei noi familii.

Câinele a demonstrat din nou, asta dacă mai era nevoie, de loialitatea pe care o oferă proprietarului, loialitate ce nu dispare nici după moarte.