Nu este un lucru neobișnuit ca un cățel să fie cel mai bun prieten al omului. Însă, situația următoare ne va demonstra din nou, cât de mult își iubește un cățel stăpânul. Incredibila loialitate arătată de un cățel față de stăpânul său aflat în spital!

Un câine din Turcia și-a așteptat stăpânul șase zile la ușa spitalului!

Evenimentul uimitor s-a petrecut în Turcia, în orașul Trabzon. Stăpânul, pe numele său Cemal Senturk, a fost transportat la spitalul din oraș pe data de 14 ianuarie, iar până aici totul pare doar un eveniment obișnuit din viața unei persoane.

Însă, câinele familiei, o femelă pe nume Boncuk care înseamnă „mărgea” în limba turcă, a simțit că ceva nu este în regulă cu stăpânul ei și a decis să urmărească ambulanța până la spital. Neobișnuită să fie singură fără Cemal, cățelușa și-a petrecut următoarele zile până la externarea stăpânului în fața spitalului, iar paznicul de la intrare a rămas surprins de loialitatea patrupedului:

„Câinele a venit în fiecare zi în jurul orei 9 dimineața și aștepta până la venirea nopții. Nu intra în spital, însă în momentul în care ușile se deschideau, câinele băga capul înăuntru”, a declarat agentul de pază pentru jurnaliștii turci.

Mai mult decât atât, fiica lui Cemal Senturk, Aynur Egeli, a încercat să o ia acasă, dar gestul ar fi fost inutil pentru că s-ar fi întors imediat în fața spitalului.

În momentul externării, Cemal a rămas surprins să vadă cine îl așteaptă și a ținut să precizeze legătura specială pe care o are cu patrupedul familiei:

„Este foarte obișnuită cu mine. Și mie mi-e dor de ea”, a declarat bărbatul.

În videoclipul de mai jos se poate vedea cu adevărat cât de mult înseamnă pentru un câine să aibă o familie iubitoare, familie ce devine din acel moment, întregul univers al patrupedului loial.