De 1350 Vizualizari

Un pastor care susținea că șerpii nu omoară oamenii credincioși, ca și el, a fost ucis de unul!

Bărbatul avea și emisiune la TV intitulată ”Salvarea ta sunt șerpii”

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Aceasta e concluzia multor americani după ce un renumit pastor, care susținea că oamenii care cred în Dumnezeu nu pot fi răpuși de șerpi, a murit mușcat de unul.  Mai mult, el mai susținea că veninul acestora nu are niciun efect asupra celui care a ales calea Domnului, de aceea a si refuzat antidotul.

Sâmbătă seara, poliția a fost chemată la biserica Full Gospel Tabernacle în Numele Lui Iisus din Kentuky. Acolo, organele legii și paramedicii au găsit un bărbat aproape mort, mușcat de un șarpe.

Șeful Poliției a acordat presei câteva informații, având în vedere că pastorul omorât de șarpe era o vedetă locală la tv: ”Am vrut să-i acordăm antiveninul și să-l ducem la spital, dar omul a refuzat. După o oră, polițiștii s-au întors din propria inițiativă, dar atunci l-au găsit mort.”

Părintele Coots era convins că dacă un șarpe veninos îi mușcă, moartea îi va ocoli pentru că e conectat la puterea lui Dumnezeu. Bărbatul nu doar că avea această convingere, ci reușise să-și facă și un grup consistent de adepți.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X