De 2095 Vizualizari

Un papagal a clocit un ou de la supermarket, pana a aparut puisorul

Cand japonezul (care a postat filmuletul pe Youtube, sub denumirea de LUNA ANGEL), s-a intors acasa de la magazinul alimentar, s-a gandit sa-i dea papagalului sau sa se joace cu un ou de prepelita.

Pasarea, ce se numeste Pi-Chan, potrivit mentalfloss.com, nu a vrut doar sa se joace cu oul, ci si-a asumat rolul de mama surogat, punandu-l in ciub si clocindu-l. Acest proces a parut foarte haios si toti cei care veneau in casa japonezului se amuzau pe seama papagalului. Nimeni insa nu se astepta ca eforturile lui Pi-Chan sa aiba si un rezultat. Mai ales ca, in majoritatea cazurilor, ouale din comert nu sunt fertilizate, iar daca acestea vor fi clocite, nici-un pui nu va iesi din ele. Insa, din oul clocit de papagal a iesit un pui de prepelita!

LUNA a avut grija de prepelita „miraculoasa”, pe care a numit-o Yuzu. LUNA a inregistrat tot procesul si l-a postat pe Youtube. El a filmat inclusiv cum micuta prepelita, cu mama papagal, incepe sa se plimbe, sa clipeasca si sa caste.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X