1085 Vizualizari

Un padoc privat pentru 300 de suflete

Proiectul organizatiei pentru protectia animalelor Wings of Care/Wioca Romania, de a crea un padoc privat in comuna Brebu, din judetul Caras Severin, incepe sa prinda contur. Cand va fi finalizat, potrivit vesttv-resita.ro, acesta va adaposti peste 300 de animale.

In localitatea Brebu, mai precis in satul Valeadeni, Wioca Romania a inceput construirea unui padoc privat pentru a ajuta comunitatea, dar mai ales animalele fara adapost. Momentan, in grija membrilor Wings of Care Romania se afla 60 de caini si 15 pisici, dar dupa ce padocul va fi finalizat, va adaposti 250 de caini si 100 de pisici, dar si cai, pasari si alte animale mici de companie.

Totodată, Wioca Romania si Primaria Municipiului Resita vor demara o campanie de sterilizare a 200 de caini de pe raza municipiului de pe Barzava incepand din luna octombrie. Campania este adresata proprietarilor cu venituri mici.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X