Sari la conținut
Home » Un muncitor de pe stradă, ultima salvare a unui biet cățel bolnav!

Un muncitor de pe stradă, ultima salvare a unui biet cățel bolnav!

  • de
cățel

Un muncitor de pe stradă, ultima salvare a unui biet cățel bolnav!

După ce a fost refuzat de nenumărați trecători, salvarea unui cățel a venit într-un moment în care se aștepta cât mai puțin!

În vârstă de două luni, un biet cățel își plângea singur amarul pe stradă, vizibil măcinat de probleme și lipsa unei familii. Spre norocul lui, un bărbat care trecea întâmplător pe stradă a observat animalul de companie, și a decis imediat să îl ajute.

Acesta l-a dus în adăpostul pentru animale „Chicago Animal Care and Control”. Următorul pas a fost să fie internat de urgență într-un centru veterinar, unde oamenii cu inimă mare i-au oferit toată atenția din lume.

A primit numele Parmesan, iar medicul veterinar a decis imediat să îl ajute cu un tratament menit să îi refacă pielea acoperită de răni.

Parmesan locuieşte acum într-o casă temporară, şi cu toate că deocamdată nu şi-a revenit complet, în sfârşit începe să-şi arate personalitatea adorabilă.

cățel
cățel

Din păcate micuțul patruped nu avea un microcip pentru a putea să își regăsească familia, însă toată lumea consideră că el a fost abandonat fără milă, chiar de către cei care trebuiau să îi ofere o casă și o familie iubitoare!