Sari la conținut
Home » Un motan loial și-a așteptat timp de patru ani familia lângă o casă abandonată!

Un motan loial și-a așteptat timp de patru ani familia lângă o casă abandonată!

  • de
Un motan

Un motan loial și-a așteptat timp de patru ani familia lângă o casă abandonată!

Nimeni nu se aștepta ca un motan să aștepte timp de atâta vreme fosta lui familie!

Un sat retras din Rusia a devenit casa unui motan adorabil, care nu a plecat din locul în care și-a văzut ultima oară familia. Chiar dacă a fost observat de mai mulți localnici, nimeni nu a intervenit, până când un apel anonim a ajuns la voluntarii din organizația Amur, care se ocupă de salvarea animalelor de companie aflate în dificultate.

Se pare că animalul a fost abandonat de stăpânii săi, ajungând să supraviețuiască cu greu lângă casa în care a crescut. Fosta lui familie s-a mutat, iar el a fost lăsat de unul singur.

Aceştia s-au deplasat de urgenţă în sat şi au luat motanul. Când motanul şi-a mai revenit, a fost dus înapoi în satul de unde provenea, fiind transferat într-un adăpost pentru animale.

Un motan
Un motan

La început, au încercat să-l înveţe pe Boris să accepte să locuiască în casă cu ale persoane, încrederea reușind să fie recăpătată.

„Îmi amintesc prima dată când am văzut o fotografie cu Boris. Stătea singur pe o buturugă şi privea fix către fosta lui casă. Îmi amintesc cum l-am ajutat să-şi recapete încrederea în oameni. La început i-am citit cărţi, iar el a stat într-un colţ, cu spatele către noi, exprimându-şi neîncrederea” – a povestit unul dintre activiştii pentru drepturile animalelor.