Sari la conținut
Home » Recunoștința unui motan salvat de la o viață îngrozitoare!

Recunoștința unui motan salvat de la o viață îngrozitoare!

Recunoștința unui motan salvat de la o viață îngrozitoare!

Toată lumea a fost impresionată de soarta unui biet motan!

Voluntarii care se ocupă de soarta animalelor de companie ajunse să trăiască de pe o zi pe alta pe străzi ne impresionează de fiecare dată cu diferitele cazuri de salvare.

motan

Așa s-a întâmplat și cu un motan ajuns într-o stare deplorabilă, care a fost descoperit sub mașină. El încerca să se ferească de razele puternice ale soarelui, fără să aibă o casă și o familie iubitoare.

Astfel, el a ajuns în adăpostul „Cats of San Bernardino”, o organizaţie non-profit cu sediul în San Bernardino, California.

La început au crezut că pisica este o femelă, dar mai târziu au aflat că de fapt este un motan.

„Am crezut că pisica este o femelă, deoarece era atât de subnutrită şi fusese deja sterilizată”.

A urmat un control la medicul veterinar, care s-a asigurat că acesta nu are boli grave.

„Ne-am uitat la abcesul de pe frunte si am început imediat tratamentul cu antibiotice.”

„Voiam doar să oferim tuturor o actualizare şi să vă spunem că Valentino se descurcă bine. Tratamentul îşi face efectul şi inflamaţiile au dispărut complet. A luat în greutate şi devine pe zi ce trece mai puternic. O bună parte din blană i s-a regenerat şi arată din ce în ce mai frumos.”

Dar partea cea mai bună este că de îndată ce a început să se vindece, a stabilit o legătură puternică cu salvatoarele sale.

„Personalitatea lui s-a schimbat în: ‘Vă iubesc oameni buni! De fiecare dată când îl luăm în braţe, el începe să se gudure şi să ne mulţumească. Apoi îi place să ne sărute, aşa că ne dă un pupic pe nas. Este un iubit”, mărturiseşte Jaina.

motan
motan

„Evident, suntem ocupați fiindcă avem multe alte pisici pe care trebuie să le îngrijim. Valentino îşi va căuta în curând o casă. Va trebui, evident, să fie casa perfectă pentru el. Are nevoie de de cineva care sta foarte mult acasă, pentru a-şi petrece mult timp cu el. Îi place să fie alături de cineva care să-i ofere tot timpul atenție.”