Sari la conținut
Home » Un motan bolnav pe care nimeni nu voia să îl ajute, transformare uimitoare după ce a fost salvat de o femeie!

Un motan bolnav pe care nimeni nu voia să îl ajute, transformare uimitoare după ce a fost salvat de o femeie!

  • de

Un motan bolnav pe care nimeni nu voia să îl ajute, transformare uimitoare după ce a fost salvat de o femeie!

Povestea lui Valentino a impresionat pe toată lumea!

Cu blana murdară, ochii aproape închiși și afectat de o gravă infecție a pielii, un motan pe nume Valentino părea condamnat la un destin tragic. Tot ceea ce îi lipsea felinei era o casă, puțină atenție și dragoste.

Potrivit thedodo.com, spre norocul lui însă, o iubitoare declarată a animalelor de companie pe nume Elaine Seamans, a decis să intervină, fiind convinsă că pisica încă mai are multe de dovedit în viață.

Pentru că Valentino avea un aspect atât de înfricoşător, nimeni nu voia să-l atingă. Stătea singur în cuşca lui şi nu avea contact cu niciun om.

În momentul în care Elaine a trecut pe lângă cuşca lui Valentino de la adăpostul de animale Baldwin Park, ea s-a oprit instantaneu. A auzit motanul mieunând după ajutor şi nu a putut să nu deschidă cuşca şi să îl scoată de acolo.

„Şi-a întins una dintre lăbuţe în afară şi am auzit un mieunat sfârşit. Era ca şi cum urla fără să verbalizeze: ‘Te rog ajuta-mă’”, a declarat Elaine pentru The Dodo.

„Asta a fost. A trebuit să-l scot de acolo”, mărturiseşte Elaine.

Deşi starea lui de sănătate nu este deloc bună, Valentino are toate şansele să se bucure de un viitor luminos. El devine mai puternic în fiecare zi şi va avea o viaţă lungă şi fericită atunci când se va însănătoşi.

Un motan bolnav pe care nimeni nu îl dorea