Sari la conținut
Home » Un medic veterinar a salvat un motan bătrân de pe stradă! El își pierduse orice speranță la o viață normală

Un medic veterinar a salvat un motan bătrân de pe stradă! El își pierduse orice speranță la o viață normală

  • de

Un medic veterinar a salvat un motan bătrân de pe stradă! El își pierduse orice speranță la o viață normală.

Bietul motan a dus o viață extrem de complicată!

Barnaby, un motan de care nimănui nu-i păsa a impresionat pe toată lumea cu privirea lui tristă şi urechea lipsa. Ele stau mărturie pentru viaţa grea pe care a trăit-o.

Dar povestea lui a luat o turnură pe care Barnaby nu şi-ar fi imaginat-o niciodată. Dar găsirea unei familii adoptive pentru o pisică nu este deloc uşoară.

Privirea lui i-a făcut imediat pe voluntarii de la Voinhees Animal Orphanage acționeze imediat. Voluntarii i-au făcut o fotografie lui Barnaby şi au postat-o pe pagina lor de Facebook, cerând ajutor pentru găsirea unei noi case.

Acum, Barnaby este în siguranţă şi fericit că îşi va trăi restul zilelor sale înconjurat de oameni care îl iubesc.

La început Barnaby a fost destul de agitat, dar în scurt timp s-a adaptat.

Organizaţia care l-a salvat ştia că motanul ar fi un prieten cu adevărat loial oricui ar fi dispus să adopte o pisică mai bătrână.

Câteva zile mai târziu, el şi-a urmat noul proprietar la clinica veterinară pentru a i se face toate investigaţiile necesare.

Ori de câte ori proprietarul său avea un minut disponibil, era mai mult decât fericit să se joace şi să se ghemuiască în braţele noului său prieten.

Și asta nu a fost tot! Starea de sănătate a lui Barnaby a continuat să fie din ce în ce mai bună. El a câștigat in greutate iar blana sa a devenit mai bogată și mai lucioasă.

Din bucurie pentru el, toată lumea din jur îl apreciază pentru personalitatea sa puternică, dublată de o dragostea față de oameni, indiferent de problemele nenumărate cu care a fost nevoit să se lupte.

Niciodată nu și-a pierdut speranța.

Motan