Sari la conținut
Home » Salvat de la eutanasiere, un motan nu încetează să își arate recunoștința față de noua lui stăpână!

Salvat de la eutanasiere, un motan nu încetează să își arate recunoștința față de noua lui stăpână!

  • de

Salvat de la eutanasiere, un motan nu încetează să își arate recunoștința față de noua lui stăpână!

Un motan își arată afecțiunea față de cea care l-a salvat în ultima clipă!

Pe nume Honeycake, un motan adorabil nu încetează să își arate recunoștința față de noua lui stăpână, cea care l-a salvat de la eutanasiere.

Din păcate pentru el, când era un mic pisoi, proprietarul l-a pus pe el şi pe cei doi fraţi ai săi într-o pungă de gunoi și i-a aruncat dintr-o maşină aflată în mişcare.

Cineva a observat toată scena și a decis să intervină.

Honeycake a stat ceva vreme în acel adăpost, aşteptând să fie adoptat. Însă nimeni nu şi-a arătat nici cea mai mică intenţie, şi, din păcate, adăpostul era unul foarte aglomerat care eutanasia animalele pe bandă rulantă. Fiind o practică des întâlnită în adăposturi, motanul risca să fie eutanasiat dacă nu își găsea o familie în timp util.

Organizaţia de salvare a animalelor Michigan Cat Rescue a auzit de povestea lui Honeycake şi a decis să intervină. Ei au dus motanul în siguranţa adăpostului lor şi au început să-i caute familia potrivită.

La câteva luni după ce Michigan Cat Rescue l-a salvat pe Honeycake, o femeie pe nume Renee a venit să-l întâlnească. Honeycake şi Renee s-au împrietenit rapid, iar Renee a decis să ia motanul cu ea şi să-i ofere toată dragostea şi atenţia pe care le merită!

„Astăzi, Honeycake se bucură de noua sa viaţă alături de o persoană specială. Renee este o mare iubitoare de animale care a mărturisit că de acum încolo, Honeycake (redenumit Finnegan) se va bucura de o cantitate uriaşă de dragoste şi sărutări”, a scris Michigan Cat Rescue pe pagina lor de Facebook.

Motan

Grupul de salvare a publicat, de asemenea, un videoclip adorabil cu Honeycake/Finnegan pe Facebook.

„Da, sunt îndrăgostită”, spune Renee, în timp ce Finnegan îi linge mâna. „Nu-mi trebuie mult ca să mă îndrăgostesc”.