Salvat de la eutanasiere, un motan nu încetează să își arate recunoștința față de noua lui stăpână!

Un motan își arată afecțiunea față de cea care l-a salvat în ultima clipă!

Pe nume Honeycake, un motan adorabil nu încetează să își arate recunoștința față de noua lui stăpână, cea care l-a salvat de la eutanasiere.

Din păcate pentru el, când era un mic pisoi, proprietarul l-a pus pe el şi pe cei doi fraţi ai săi într-o pungă de gunoi și i-a aruncat dintr-o maşină aflată în mişcare.

Cineva a observat toată scena și a decis să intervină.

Honeycake a stat ceva vreme în acel adăpost, aşteptând să fie adoptat. Însă nimeni nu şi-a arătat nici cea mai mică intenţie, şi, din păcate, adăpostul era unul foarte aglomerat care eutanasia animalele pe bandă rulantă. Fiind o practică des întâlnită în adăposturi, motanul risca să fie eutanasiat dacă nu își găsea o familie în timp util.

Organizaţia de salvare a animalelor Michigan Cat Rescue a auzit de povestea lui Honeycake şi a decis să intervină. Ei au dus motanul în siguranţa adăpostului lor şi au început să-i caute familia potrivită.

La câteva luni după ce Michigan Cat Rescue l-a salvat pe Honeycake, o femeie pe nume Renee a venit să-l întâlnească. Honeycake şi Renee s-au împrietenit rapid, iar Renee a decis să ia motanul cu ea şi să-i ofere toată dragostea şi atenţia pe care le merită!

„Astăzi, Honeycake se bucură de noua sa viaţă alături de o persoană specială. Renee este o mare iubitoare de animale care a mărturisit că de acum încolo, Honeycake (redenumit Finnegan) se va bucura de o cantitate uriaşă de dragoste şi sărutări”, a scris Michigan Cat Rescue pe pagina lor de Facebook.

Motan

Grupul de salvare a publicat, de asemenea, un videoclip adorabil cu Honeycake/Finnegan pe Facebook.

„Da, sunt îndrăgostită”, spune Renee, în timp ce Finnegan îi linge mâna. „Nu-mi trebuie mult ca să mă îndrăgostesc”.