De 565 Vizualizari

Un mare actor de stand-up comedy vrea să o salveze pe elefănțica Tania! A strans 70 de mii de semnaturi pentru ea!

Animalul de la Targu Mures sufera enorm in captivitate

ricky gervais

ricky gervais

 

Englezul Ricky Gervais, unul dintre cei mai buni actori de stand-up comedy din lume, sare in apararea elefantului Tania, care isi duce cu greu zilele la gradina zoologică din Tg Mureș.  Actorul a fost impresionat de viceoclipurile in care se arata cata suferinta este in sufletul aestui animal si a decis să-și îndemne fanii să semneze petiția pentru transferarea ei la un sanctuar.

Vezi video cu Tania aici: “Salvaţi-o pe Tania de la Zoo Tg. Mureş!”- Elefanţica e extrem de deprimată şi pare că nu va mai rezista mult VIDEO

Eliberati-o pe Tania – elefantul care duce o viata solitara, desi ar trebui sa traiasca intr-un grup. Este singura si sufera de o infectie la picior care o omora incetul cu incetul.” – a scris Ricky Gervais, adunând astfel 70.000 de semnături.

Foarte multa lume spune ca sufera de depresie, dar sunt foarte multi specialisti din Anglia, America, Olanda, care spun ca nu este nici o problema in acest sens. Nu este sub tratament, mananca foarte bine, a luat in greutate. Elefantul asta este o exceptie, nu stiu daca s-ar adapta intr-un sanctuar„, a declarat Kapacz Andras, directorul Gradinii Zoologice din Targu Mures.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X