ricky gervais
ricky gervais
 Englezul Ricky Gervais, unul dintre cei mai buni actori de stand-up comedy din lume, sare in apararea elefantului Tania, care isi duce cu greu zilele la gradina zoologică din Tg Mureș.  Actorul a fost impresionat de viceoclipurile in care se arata cata suferinta este in sufletul aestui animal si a decis să-și îndemne fanii să semneze petiția pentru transferarea ei la un sanctuar.

Citește și:

Vezi video cu Tania aici: “Salvaţi-o pe Tania de la Zoo Tg. Mureş!”- Elefanţica e extrem de deprimată şi pare că nu va mai rezista mult VIDEO

Eliberati-o pe Tania – elefantul care duce o viata solitara, desi ar trebui sa traiasca intr-un grup. Este singura si sufera de o infectie la picior care o omora incetul cu incetul.” – a scris Ricky Gervais, adunând astfel 70.000 de semnături.Foarte multa lume spune ca sufera de depresie, dar sunt foarte multi specialisti din Anglia, America, Olanda, care spun ca nu este nici o problema in acest sens. Nu este sub tratament, mananca foarte bine, a luat in greutate. Elefantul asta este o exceptie, nu stiu daca s-ar adapta intr-un sanctuar„, a declarat Kapacz Andras, directorul Gradinii Zoologice din Targu Mures.

Citește și:

Setari cookie