Lumea animalelor

Un iepure sau o pisică? Povestea lui Campbell, animăluțul din parcare

Un iepure sau o pisică? Există două locații Campbell’s Nursery în Lincoln, Nebraska, iar Rose Hunter, o autoproclamată „dependentă de plante de apartament”, o vizitează aproape întotdeauna pe cea mai apropiată de casa ei.

Dar vara trecută, după ce și-a schimbat niște planuri, Hunter a ajuns în apropierea celeilalte locații. Rose a decis să treacă pe acolo. Nu știa că această vizită întâmplătoare îi va schimba viața.

Un iepure sau o pisică?

Ajunsă la Campbell’s, Hunter a observat ceva ciudat în parcare. Părea să fie o bucată mică și pufoasă abandonată pe beton.

„La început nu aveam nicio idee la ce mă uitam”, a declarat Hunter. „De la distanță… l-am recunoscut ca fiind o altă pată de ulei”.

Curioasă, Hunter s-a dus să se uite mai de aproape. Inițial, ea a crezut că micul animal era un iepure.

Apoi s-a gândit că ar putea fi o veveriță. În cele din urmă, și-a dat seama că puiul era un pisoi și că nu putea avea mai mult de 5 zile.

Hunter a declarat că: „Este un adevărat miracol că a fost aruncat în centrul unei parcări și nu oriunde pe linia de demarcație sau unde ar fi putut ateriza un cauciuc”.

Hunter a apucat cu grijă pisoiul și l-a mutat în siguranța mașinii sale. Apoi a sunat la Campbell’s și a întrebat dacă au cunoștință de existența unor pisici vagaboande pe proprietate.

Nimeni de la grădiniță nu avea cunoștință despre o asemenea pisică, așa că Hunter a sunat un veterinar local pentru sfaturi și a făcut o programare.

Ea a dus micuța pisicuță acasă, unde s-a putut odihni în siguranță pentru o noapte. În dimineața următoare, Hunter s-a întors și a pus pisoiul într-o cutie, în speranța că mama lui s-ar putea întoarce după el, dar nu a venit nimeni.

Din fericire, micuțul era acum în siguranță cu Hunter.

Viața fericită a pisoiului

Un pisoi fericit care se bucură de prezența stăpânului său

După ce a postat pe Facebook despre situația ei, Hunter a intrat în legătură cu o veche prietenă care știa de o potențială mamă adoptivă pentru pisici în zonă.

Pisica mai în vârstă tocmai născuse pisoi și încă alăpta. În mod miraculos, prietenoasa mamă pisică a fost fericită să hrănească pisoiul vagabond.

„A fost remarcabil să urmăresc prima lor întâlnire și să-l văd cum se agață de ea pentru prima dată”, a spus Hunter.

În aceste zile, Campbell adoră viața alături de mama sa. Pisica se bucură de o mulțime de jucării și execută salturi perfecte în timp ce se joacă, potrivit thedodo.

Hunter este atât de fericită că și-a găsit noul prieten, care îi păstrează mereu un zâmbet pe față. „Acum este ca un mic personaj de desene animate”, a spus Hunter. „Atât de jucăuș și amuzant și cu expresii faciale atât de prostești și expressive”.

Recent Posts

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

19 ore ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

22 de ore ago

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Ce le spune instinctul

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Mulţi dintre stăpânii de animale de companie, în…

22 de ore ago

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

6 zile ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

7 zile ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

7 zile ago

Parteneri