424 Vizualizari

Un Golden Retriever, vice-amiral!

Laura Lee este un Golden Retriever de 10 ani, din Baltimore, primul caine terapeut de la Walter Reed National Medical Militar Center – spital unde se asista razboinicii raniti si se doreste recuperarea lor.

imag2

In cadrul unei ceremonii oficiale, Laura Lee a primit gradul de vice-amiral (rang de trei stele, cu un cod NATO de A – 8 ofiter superior de pavilion, echivalent cu locotenent general) pentru calitatile sale de terapeut.

Programul, inceput in 2001, ofera pacientilor de toate varstele o interactiune controlata pentru a asigura confortul persoanei tratate, cu valoare terapeutica. Compania canina este oferita razboinicilor raniti, veteranilor, militarilor din serviciul militar activ, pompieri, politisti.

Laura Lee lucreaza in prezent, de luni pana vineri, intre 07.30 si 16.00. Ea se plimba in tot acest timp prin spital, in special in salile de asteptare…

Pe viitor se doresc pui care sa urmeze aceasta meserie, ei sunt selectati atent si doar daca au abilitatile necesare devin terapeuti.

La inceput, pui stau pe langa un caine adult cu experienta si invata incet, incet ce are de facut.

Sursa foto si text – https://www.facebook.com/lauralee.barry

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X