Sari la conținut
Home » Un deliciu pentru patruped! Câinele este răsfățat cu foiță de aur

Un deliciu pentru patruped! Câinele este răsfățat cu foiță de aur

Nu mai ai voie cu acești câini!

Un deliciu pentru patruped! Unul dintre cele mai scumpe restaurante din România, situat în Cluj, aparținând liderului PSD Avram Gal, a atras atenția publicului pentru prețurile exorbitante și pentru felul în care se servește carnea în foiță de aur.

Un platou de carne de vită în foiță de aur costă 6.000 de lei, dar restaurantul are în continuare mulți clienți, inclusiv un câine care a mâncat carne în foiță de aur.

Un deliciu pentru patruped!

Proprietarul restaurantului, Avram Gal, este liderul PSD în Câmpia Turzii, județul Cluj. Restaurantul său s-a remarcat prin meniul său exclusivist. Inclusiv platoul de carne de vită în foiță suflată cu aur, la un preț semnificativ. Clienții au continuat să frecventeze locația.

Recent, un câine de rasă American Bully a fost adus la restaurant și a fost filmat mâncând carne de vită în foiță suflată cu aur. Acest moment a fost postat pe TikTok de către Bully RO Kennel Club.

„Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club. „E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur. Bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant.

Câinele răsfățat
Câinele răsfățat

Chiar dacă unii au găsit acest gest amuzant, alții au reacționat negativ la el

Chiar dacă unii au găsit acest gest amuzant, alții au reacționat negativ la el. Un formator de opinie din Hunedoara, Voicu Ienci, a sugerat că proprietarul ar fi putut face o faptă mai bună.

Precum achiziționarea hranei pentru câini și donarea acesteia unui adăpost pentru animale. El a subliniat că hrana scumpă pentru oameni nu este potrivită pentru stomacul unui câine.

În cele din urmă, s-a făcut o propunere către proprietarul câinelui de a face o donație echivalentă cu costul unui platou de vită cu foiță de aur (6.000 de lei) către un adăpost pentru animale. Pentru a demonstra că iubește și respectă binele animalelor. Cu toate acestea, nu este clar dacă acest gest a fost pus în practică. conform adevarul.ro.