Sari la conținut
Home » Un cuplu a mers să adopte un cățel din adăpost, însă nu au putut să îl despartă de fratele său orb!

Un cuplu a mers să adopte un cățel din adăpost, însă nu au putut să îl despartă de fratele său orb!

  • de

Un cuplu a mers să adopte un cățel din adăpost, însă nu au putut să îl despartă de fratele său orb!

Ringo și Razmo, doi frați puși la o grea încercare de către viață!

Mélody şi Pierre, un cuplu de tineri, au decis să adopte un cățeluș de trei luni pe nume Ringo de la un adăpost. După ce au plecat cu el, şi-au dat seama că trebuie să-l adopte şi pe fratele său, care este orb.

„Iată ceea ce va continua, fără îndoială, să fie una dintre cele mai frumoase adopţii ale anului 2021, iar pentru a găsi ceva mai bun trebuie să faceţi mari eforturi sau să apelaţi la Steven Spielberg!”, a postat pe pagina de Facebook asociaţia Mustaches et Compagnie.

„Duminica aceasta a fost încărcată de emoții! Acum 2 ani, un cuplu din Vierzon, Franţa, l-a adoptat pe Pixel. Au rămas în contact cu noi, fiind foarte mulțumiți de experiență și dorind să adopte un alt câine, s-au îndrăgostit de Ringo.

Razmo a fost diagnosticat ca fiind orb, cu cataractă congenitală fără posibilă intervenție chirurgicală.

Un cuplu a mers să adopte un cățel, iar la final au plecat cu un cățeluș în plus!

După ce au decis să plece cu unul dintre căței, un telefon venit de la directorul adăpostului le-a schimbat total perspectiva, fiind impresionați până la lacrimi de povestea unui patruped. Era vorba de fratele lui Ringo, rămas singur, iar ideea de a propune o dublă adopție a dus la salvarea ambilor câini, care de acum înainte vor sta mereu împreună!