Sari la conținut
Home » Un băiat a decis să adopte un cățel surd și orb dintr-un adăpost! Toți au fost surprinși de decizia acestuia

Un băiat a decis să adopte un cățel surd și orb dintr-un adăpost! Toți au fost surprinși de decizia acestuia

  • de

Un băiat a decis să adopte un cățel surd și orb dintr-un adăpost! Toți au fost surprinși de decizia acestuia.

Un Pudel în vârstă de 14 ani a fost abandonat la „Iowa Animal Rescue League”!

O familie sa a decis să se mute şi să nu-şi ia animalul de companie cu ei, iar un câine pe nume Shey a rămas a nimănui.

Câinele avea mari probleme dentare şi nu fusese niciodată sterilizat. Aşa că a fost programat pentru operaţie şi tratament veterinar.

Potrivit thedodo.com, Shey este un câine complet surd, pe jumătate orb şi aproape fără dinţi, motiv pentru care nimeni nu voia să îi acorde vreo șansă.

Dar nimic nu a contat pentru un băiat pe nume Tristan. A ajuns la adăpost cu mama sa în căutarea unui câine mic, căruia să îi placă să ofere îmbrăţişări, iar personalul i l-a sugerat pe Shey. Pudelul era tare cuminte şi iubea oamenii, aşa că voluntarii au considerat că va fi o potrivire perfectă.

Băieţelul s-a aşezat comod pe un scaun, aşteptând să cunoască patrupedul. Iar când echipa i l-a pus pe Shey în braţe, Tristan nu şi-a mai putut reţine bucuria. Cei doi s-au înţeles imediat! Personalul de la adăpost l-a avertizat despre nevoile speciale ale lui Shey, dar asta nu l-a descurajat pe băiat. De fapt, era mai mult decât dispus să facă tot posibilul pentru binele acestui câine.

Tristan a pornit calendarul de pe telefonul său şi a salvat datele pentru când va trebui să îl ducă pe Shey la veterinar. El a ascultat atent tot ce i-au spus voluntarii şi chiar le-a povestit acestora despre locul special pe care îl pregătise în cameră pentru noul său prieten.

Shey este acum în noua lui casă, alături de oameni care îl iubesc cu adevărat şi nici că ar putea fi mai fericit.

Chiar dacă acest câine a fost abandonat şi lăsat luni întregi în aşteptarea unui nou prieten, Tristan face tot posibilul pentru a compensa timpul pierdut.