Sari la conținut
Home » Un cățeluș chinuit se recuperează complet după ce este salvat!

Un cățeluș chinuit se recuperează complet după ce este salvat!

  • de

Un cățeluș chinuit se recuperează complet după ce este salvat!

Nimeni nu merită o astfel de soartă, mai ales un cățeluș adorabil!

Unele animale nevinovate ajung să ducă o viață plină de chin, asta după ce oamenii, în special cei care ar fi trebuit să le fie stăpâni, le provoacă o mulțime de suferință. Așa s-a întâmplat și în cazul următorului cățeluș.

Pentru acest căţeluş, o astfel de experienţă aproape i-a luat viaţa. Înlănţuit şi fără mâncare, era deja la un pas de moarte. Privirea lui era atât de tristă, încât frângea inima oricui îl privea.

Din fericire, cineva l-a găsit în cele din urmă, l-a salvat şi a fost dispus să-l facă sănătos, fericit şi jucăuş. Salvatorul său şi-a propus să documenteze întregul proces şi să împărtăşească povestea pe contul său de Facebook.

Când l-a găsit, l-a dus imediat la veterinar şi, deşi era mai mult piele şi os, a arătat că încă nu-şi doreşte să părăsească această lume – avea speranţă. După un consult complet, tratament şi mai ales, multă dragoste, căţeluşul a început să reacţioneze şi, în ciuda tuturor suferinţelor sale, a descoperit că lumea nu era atât de crudă şi că mai existau şi oameni cu inimă bună, capabili să-l iubească.

Treptat a învățat din nou să aibă încredere în oameni, noii săi proprietari l-au tratat cu dragoste și în curând cățelul a înțeles că nimeni nu-l va mai răni vreodată. Nu a fost un drum ușor, asta mai ales după ce a trecut printr-o adevărată suferință.

Un cățeluș
Un cățeluș