Sari la conținut
Home » Un cățeluș adorabil a fost abandonat în parcarea unui supermarket!

Un cățeluș adorabil a fost abandonat în parcarea unui supermarket!

  • de

Un cățeluș adorabil a fost abandonat în parcarea unui supermarket!

Trecătorii au avut ocazia de a salva un biet cățeluș speriat de lumea rea!

Câinii ajunși să trăiască pe străzi se confruntă cu o mulțime de probleme, începând cu lipsa mâncării și a unui adăpost care să îi ofere siguranță. Așa s-a întâmplat și în Grecia, acolo unde Takis Proestakis, directorul unui adăpostul de animale, a decis să intervină pentru a salva viața unui biet cățeluș abandonat în parcarea unui supermarket.

A plecat imediat în căutare acestuia și a fost mâhnit când a văzut cât de mulţi oameni trecuseră pe lângă cel mic şi i-au ignorat ţipetele fără a se întreba ce se întâmplă. Takis l-a ridicat cu grijă pentru a-l duce la cea mai apropiată clinică veterinară pentru examinare şi tratament.

Căţelul s-a dovedit a fi iubitor şi prietenos cu toată lumea, inclusiv cu ceilalţi câini. Dar în cele din urmă, o femeie şi-a dorit din tot sufletul să-l adopte şi nu a durat mult până când micul pui s-a putut bucura de dragostea pe care o merită, într-o nouă familie în care are siguranță că nu va mai fi niciodată abandonat.

Din fericire pentru el, cățelușul are parte de o nouă viață, iar videoclipul de mai jos ne prezintă situația lui. O poveste cu adevărat emoționantă ce îl are în centrul atenției pe un cățeluș adorabil.

Acest caz din păcate nu este unul singular, însă diferiți oameni cu suflet mare intervin la timp și fac tot posibilul pentru a ajuta cât mai multe animale.