Sari la conținut
Home » Un cățeluș abandonat a alergat după o mașină în încercarea de a fi adoptat!

Un cățeluș abandonat a alergat după o mașină în încercarea de a fi adoptat!

  • de

Un cățeluș abandonat a alergat după o mașină în încercarea de a fi adoptat!

Întâmplarea a avut loc în Grecia, acolo unde un cățeluș avea nevoie urgentă de atenția oamenilor!

Un drum izolat din Grecia ascundea povestea emoționantă a unui mic patruped aflat într-o mare dificultate. Spre norocul lui, o femeie cu suflet mare pe nume Valia a observat ceva neobișnuit, iar la o privire mai atentă a observat că este vorba despre un cățeluș abandonat.

„Mi-am spus în gând: ‘O, nu, încă unul’, mărturiseşte femeia. „Grecia are aproximativ între 3 şi 5 milioane de câini fără stăpân. Străzile de aici sunt ca un adăpost deschis – cei care nu mai vor să ţină un câine, aleg pur şi simplu să-l arunce pe stradă, nu există altă opţiune”, s-a plâns aceasta.

El a ieşit dintre tufişuri şi a început să alerge după autovehiculul său.

Femeia început să îl privească în oglinda retrovizoare, observând curând că bietul patruped era extrem de hotărât să o urmeze. Zece minute de joacă „de-a v-aţi ascunselea” pură au trecut înainte ca femeia să reuşească să prindă căţelul şi să-l aşeze pe bancheta din spate a maşinii, unde s-a simţit imediat în siguranţă şi a început să dea din coadă fericit.

A ştiut că nu poate lăsa câinele în acea situaţie, aşa că a oprit maşina şi i-a permis să intre.

„Când a văzut că am oprit, s-a ascuns instinctiv după roţile maşinii”, a spus Valia. „De fiecare dată când mă apropiam de el, se ascundea şi, când făceam câţiva paşi înapoi, ieşea din ascunzătoare şi lătra la mine de parcă ar fi încercat să-mi spună ceva”.

În aceeaşi după-amiază, Valia a dus puiul la o clinică veterinară pentru un consult general, patrupedul fiind sănătos.

Un cățeluș

Acum el urmează să se recupereze pe deplin, iar ulterior își va găsi o nouă familie.