Sari la conținut
Home » Un cățel salvat în ultima clipă de la moarte își regăsește liniștea în brațele salvatorului său!

Un cățel salvat în ultima clipă de la moarte își regăsește liniștea în brațele salvatorului său!

  • de
cățel

Un cățel salvat în ultima clipă de la moarte își regăsește liniștea în brațele salvatorului său!

O nouă viață pentru un cățel adorabil!

Voluntarii organizației pentru salvarea animalelor „Dallas RRR” au fost impresionați de condiția unui biet cățeluș pe nume Stuart, pe care l-au găsit pe stradă. Cu fiecare secundă care trecea, micuțul patruped risca să își piardă viața, fiind nevoie urgentă de un control la medicul veterinar.

cățeluș
cățeluș

Starea lui de sănătate era atât de gravă, încât avea nevoie de transfuzii imediate de sânge, pentru a mai putea spera la o viață normală.

animal de companie
animal de companie

„Vom face tot ce putem pentru a-l salva pe acest băiat”, a fost declarația medicului veterinar care și-a asumat rolul de salvator al cățelului. Chiar dacă misiunea nu era una ușoară, voluntarii nu și-au pierdut încrederea.

câine
câine

După câteva zile, rezultatele nu au întârziat să apară! Patrupedul a răspuns bine la tratament, iar grija oamenilor din jurul lui l-au făcut să își recapete puterea. Mai mult decât atât, o familie și-a manifestat interesul de adopție, completând un formular în această privință.

patruped
patruped

Susan spune că la cinci zile după ce l-a adus pe Stuart acasă, el a început să se comporte ca un căţeluş obişnuit pentru că se simţea mult mai bine.

cățel
cățel

Acum, toată povestea pare una ireală, comparând starea lui din momentul în care a fost găsit, cu cea din prezent. El nu doar că s-a recuperat pe deplin, însă pare că a avut o familie mereu, iar problemele de sănătate au dispărut complet. Videoclipul de mai jos prezintă povestea lui Stuart, un cățel cu adevărat curajos.