Sari la conținut
Home » Un cățel nu și-a părăsit casa nici după ce au trecut trei ani de la moartea stăpânilor! Povestea emoționată

Un cățel nu și-a părăsit casa nici după ce au trecut trei ani de la moartea stăpânilor! Povestea emoționată

Un cățel nu și-a părăsit casa nici după ce au trecut trei ani de la moartea stăpânilor! Povestea emoționată.

Întâmplarea tristă s-a petrecut în județul Suceava!

O nouă poveste tristă a unui patruped fidel ne este prezentată de Asociația Casa lui Patrocle, de această dată din județul Suceava, comuna Ipotești. Un câine a decis să rămână în curtea în care a trăit toată viața, chiar dacă stăpânii săi au murit acum trei ani de zile.

Cățelul nu a vrut să plece și a continuat să se hrănească cu tot felul de resturi, iar în unele zile mai norocoase primea ceva de mâncare de la o rudă a foștilor proprietari. După ce noii proprietari au demolat casa, cățelul a trăit printre ruine.

Din fericire, viața lui avea să se schimbe în mod radical! Reprezentanții unei asociații de protecție a animalelor au decis să îi salveze viața.

Pe pagina de Facebook a Asociației Casa lui Patrocle a fost făcut public următorul anunț:

„Împreună cu jandarmii am mai salvat un suflet. Apel la 112 cum că intr-o gospodărie ai cărei bătrâni au murit in urmă cu vreo trei ani, a rămas câinele de izbeliște. Câine care ar mușca și ar fi agresiv. Un bătrân de peste 12 ani, singur și sălbăticit. Lesne de ințeles, căci stă acolo singur de peste trei ani. L-ar fi hranit o rudă a bătrânilor in tot timpul ăsta, dar săptămâna trecută casa a fost vândută. Noul proprietar a demolat casa bătrânească. Câinele a rămas acolo cuminte pe movila lui de moloz. Și pare că păzește ce-a mai rămas din casă, și din amintirile sale dintr-o altă viață alături de oamenii care l-au crescut. Pare că-i orb, însă mâine il va vedea un medic. Chel, slab, fără dinți. Cam răutăcios ce-i drept, dar de singurătate și teamă. Mai are rost să intrebăm de ce nu s-a găsit un vecin, un om dintr-un sat intreg care sa-l adopte și să-i poarte de grijă? N-are sens. Va rămâne în grija noastră și nu-i va lipsi nimic. Mulțumim Jandarmeriei Suceava pentru sprijin și implicare”, se arată în postarea de pe Facebook.