Sari la conținut
Home » Motivul emoționant pentru care un cățel vizitează zilnic o biserică!

Motivul emoționant pentru care un cățel vizitează zilnic o biserică!

Motivul emoționant pentru care un cățel vizitează zilnic o biserică!

Un Ciobănesc German merge zilnic la o biserică din sudul Italiei, cu speranța că își va revedea stăpâna!

Micul oraș San Donaci din sudul Italiei este martorul unui eveniment de-a dreptul copleșitor din punct de vedere emoțional. Un ciobănesc german în vârstă de șapte ani, pe numele său Tommy, vizitează zilnic biserica și stă neclintit lângă altar în timpul slujbei, cu speranța că o va revedea pe cea care l-a adoptat și crescut cu dragoste.

Povestea celor doi a început atunci când Maria Margherita Lochi, o femeie în vârstă de 57 de ani, l-a găsit abandonat pe Tommy, pe terenul de lângă casa ei. Din prima secundă s-a format o legătură strânsă între cei doi, iar puiul a primit o nouă șansă la viață.

Viața nu s-a dovedit a fi mereu fericită!

Femeia cu suflet mare a murit în mod surprinzător, iar Tommy duce o luptă întreagă pentru a-și revedea stăpâna. Ultima oară a văzut-o la biserică în timpul înmormântării, iar de atunci a decis să meargă în fiecare zi la slujbă, exact atunci când aude sunetul clopotelor care cheamă oamenii la slujbă.

Rămas fără stăpân, ciobănescul german care așteaptă extrem de fidel în fiecare zi, a fost adoptat de restul cetățenilor, care îl îngrijesc în memoria fostei sale stăpâne. Motivul emoționant pentru care un cățel a decis să meargă zilnic la biserică a emoționant o lume întreagă.