Un cățel duce loialitatea față de stăpân la un alt nivel! Povestea emoționantă.

Patrupedul își așteaptă stăpânul să se întoarcă acasă, încă de acum cinci ani de zile!

O nouă poveste emoționantă ce are în centrul atenției un cățel vine de această dată din China. Un patruped credincios și loial își așteaptă stăpânul acasă zi de zi, chiar dacă acesta a murit acum cinci ani zile.

Povestea emoționantă a început atunci când cățelul a fost găsit abandonat pe străzi. Un paznic, pe numele său Shen, lucra la o parcare din orașul Shengyang, nord-estul Chinei, l-a observat pe patruped și a decis să îi ofere o nouă casă, denumindu-l Da Huang, datorită culorii blănii sale.

Între cei doi s-a format o legătură impresionantă, care a luat sfârșit în 2015 atunci când bărbatul a murit.

Un cățel duce loialitatea la un alt nivel!
Chiar dacă a văzut că stăpânul nu s-a întors acasă, câinele nu și-a pierdut încrederea. Este îngrijit de vecini, iar după ce își recuperează toate puterile, se întoarce în locul în care lucra cu fostul său stăpân, răpus de cancer.
Se pare că patrupedul nu a uitat cine i-a oferit dragoste și afecțiune, iar ori de câte ori trece o persoană, acesta aleargă cu speranța că stăpânul său s-a întors.
Vecinii au încercat să îl adopte de nenumărate ori, dar Da Huang nici nu se gândește la așa ceva. Având o fire prietenoasă și jucăușă, se împrietenește ușor cu vecinii, însă gândul să își părăsească stăpânul nici nu este luat în considerare.

Povestea credinciosului patruped a ajuns cunoscută de toată lumea.