De 7482 Vizualizari

Poveste EMOȚIONANTĂ a unui cățel orb și a prietenului său patruped I FOTO

Poveste EMOȚIONANTĂ! Dailymail ne prezintă încă o poveste plină de emoție a unor căței abandonați, care trăiesc acum într-un adăpost din nordul Angliei. 

Cele două vietăți au fost găsite împreună, dar Glenn, un câine din rasa Jack Russell este orb, este ajutat în permanență de prietenul său Buzz. Potrivit angajaților adăpostului, Glenn se sprijină pe Buzz în fiecare zi, de parcă ar știi că acesta nu o să-l părăsească niciodată. Buzz îşi ajută cu multă răbdare prietenul nevăzător, în orice activitate, de la găsirea bolului cu mâncare până la plimbarea prin curtea adăpostului. Ori de câte ori Glenn nu reușește ceva, Buzz îi atinge botul de pentru a-l atenționa că se abate de la traseu.

Despre cine erau stăpânii celor doi, sau cum de au ajuns cei doi să se cunoască nu se știe, cert este că cei de la adăpost încearcă să le găsească împreună o familie iubitoare, nedorind să îi despartă.

catei3catei2catei1

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X