Sari la conținut
Home » Un cățel deprimat se transformă complet după adopție!

Un cățel deprimat se transformă complet după adopție!

Un cățel deprimat se transformă complet după adopție!

Nimic nu poate fi mai frumos decât un cățel salvat de la o viață crudă!

Următorul patruped, pe nume Max, a avut norocul să întâlnească oameni cu totul deosebiți, asta după ce în prima parte a vieții sale a fost extrem de ghinionist. Abandonat fără milă,  era plin de scabie şi atât de slăbit, încât i se puteau vedea cu uşurinţă coastele. Odată ajuns în adăpost, a trebui să fie ţinut separat de ceilalţi câini din cauza stării sale de sănătate precară şi bolii extrem de contagioase.

Din fericire, toată suferinţa lui s-a încheiat odată ce o femeie amabilă şi cu suflet mare a apărut în viaţa lui Max. Întrei ei s-a format imediat o relație extrem de apropiată, o poveste extrem de frumoasă dintre prietenia oamenilor cu animalele de companie.

Un cățel
Un cățel

Odată ajuns în noua sa casă, în perioada iniţială de adaptare, Max a trebuit să înveţe să se înţeleagă cu pisicile, dar acum, câinele este atât de fericit şi sănătos şi zâmbeşte în somn.

Videoclipul de mai jos ne prezintă cu exactitate această transformare completă din viață, iar cu siguranță că patrupedul va duce o viață exact așa cum merită.