Sari la conținut
Home » Un cățel afectat de probleme s-a recuperat uimitor după ce a primit dragostea unei familii!

Un cățel afectat de probleme s-a recuperat uimitor după ce a primit dragostea unei familii!

  • de

Un cățel afectat de probleme s-a recuperat uimitor după ce a primit dragostea unei familii!

Pentru un cățel care nu își mai putea membrele, viața s-a dovedit a fi extrem de complicată!

De data aceasta, următoarea poveste este una cu un final așteptat de toată lumea, asta deoarece, prin intermediul unei dorințe puternice a putea merge din nou, un patruped a reușit să depășească toate obstacolele pentru a putea merge din nou. Salvat de asociaţia de protecţie a animalelor L’Oasi del Randagio, câinele nu-şi putea mişca niciunul dintre membre.

Potrivit thedodo.com, asociaţia a făcut totul pentru a-l ajuta pe Lazăr, dorind să-i ofere cel puţin o viaţă demnă; datorită îngrijirilor veterinare care s-au prelungit pe parcursul mai multor ani și prin multă voință, patrupedul a reușit să meargă din nou!

Chiar dacă viața a fost una complicată pentru un animal de companie, voința acestuia a dus la un adevărat miracol!

Totul s-a petrecut în orașul Catania, unde un patruped adorabil și prietenos pe nume Lazăr a fost găsit abandonat, fiind grav bolnav.

Totul a devenit un adevărat miracol în vara anului 2019, atunci când patrupedul a reușit din nou să pășească și să se bucure de viață. Acesta a început o nouă viață, iar acum se poate bucura de dragostea și atenția unei familii iubitoare. Noii săi stăpâni încearcă să îi ofere cele mai frumoase momente.

Un cățel
Un cățel

Cu siguranță că trauma trecutului nu va dispărea atât de ușor, însă acum are certitudinea că nu va mai fi abandonat ca un obiect inutil.