Sari la conținut
Home » Un cățel afectat de abandon nu a putut să își ridice privirea de la perete!

Un cățel afectat de abandon nu a putut să își ridice privirea de la perete!

  • de

Un cățel afectat de abandon nu a putut să își ridice privirea de la perete!

Noua lui familie a dus o muncă extrem de complicată pentru a ajuta un cățel să depășească drama din trecut!

Animalele de companie care ajung să trăiască în adăpost, după ce au petrecut o bună perioadă din viață în grija unei familii, trec printr-un adevărat chin, fiind afectate foarte de mult de amintirile din trecut.

Așa a fost și cazul lui Walt, un câine salvat dintr-un adăpost de mare risc care a fost extrem de speriat când noua sa familie adoptivă l-a dus acasă. El nu a putut să stabilească contact vizual cu oamenii în timp ce îşi începea nouă viaţă în libertate.

Nici măcar nu ştia cum să intre într-o casă. Walt se temea să păşească în camere. A stat ore întregi cu privirea fixată spre pereţi, deşi noii săi stăpâni îi pregătiseră un culcuş moale în care să se relaxeze.

Noua familie a lui Walt i-a oferit spaţiu şi timp şi treptat Walt a început să se simtă în siguranţă. Deşi a tremurat pentru prima dată când Kelly a încercat să-l atingă, acum a început să ceară el singur să fie mângâiat.

Noul lui frate i-a oferit tot sprijinul, iar cei doi își petrec acum tot timpul împreună.

un cățel
un cățel

Videoclipul de mai jos ne prezintă transformarea uimitoare a patrupedului. Kelly, cea care l-a adoptat pe Walt, explică în videoclip că nu a mai avut niciodată un astfel de câine, însă va face tot posibilul pentru a-l ajuta.