Sari la conținut
Home » Un cățel adorabil a fost surprins în același loc în care a fost abandonat de fosta lui familie!

Un cățel adorabil a fost surprins în același loc în care a fost abandonat de fosta lui familie!

  • de

Un cățel adorabil a fost surprins în același loc în care a fost abandonat de fosta lui familie!

Nimeni nu știa motivul pentru care un cățel aștepta zi după zi în același loc!

Următoarea poveste îl are în centrul atenției pe un cățel extrem de loial, care nu a vrut să își părăsească fosta lui casă, după ce familia lui a fost nevoită să se mute. Drama a început în momentul în care cei pe care îi considera familie au luat decizia să îl lase în urmă, ștergând toate amintirile din trecut.

Indiferent de situație, animalul de companie nu a vrut să plece de pe terasa lui favorită, acolo unde obișnuia să își petreacă timpul alături de stăpân.

În Harrisburg, Pennsylvania, un biet câine a aşteptat zile întregi pe terasa casei sale după ce familia lui se mutase şi renunţase la el ca la un obiect inutil. Vecinii au fost cei care au observat situația şi au contactat voluntarii adăpostului Speranza Animal Rescue.

Chiar în momentul în care voluntarii încercau să îl atragă în mașină, cățelul a început disperat să plângă în fața ușii.

După multe momente de ezitare, Cupidon s-a lăsat în cele din urmă luat de voluntari şi condus la adăpost. Ulterior s-a descoperit că patrupedul fusese intenţionat abandonat acolo, cu puţin timp înainte ca familia umană să părăsească acea casă din Harrisburg, PA.

cățel
cățel

El aşteaptă ca o nouă familie să profite de ocazie şi să-l adopte de îndată, fără să mai fie nevoit să treacă prin astfel de experiențe neplăcute.