Sari la conținut
Home » Abandonat într-o cușcă împreună cu jucăriile sale, un cățeluș primește o nouă șansă la viață!

Abandonat într-o cușcă împreună cu jucăriile sale, un cățeluș primește o nouă șansă la viață!

Abandonat într-o cușcă împreună cu jucăriile sale, un cățeluș primește o nouă șansă la viață!

Nimeni nu se aștepta să găsească un cățeluș închis într-o cușcă lăsată la marginea drumului!

Întâmplarea următoare a avut loc în Massachusetts, acolo unde un cățeluș a fost lăsat la marginea unui drum, închis într-o cușcă. Bietul animal de companie își plângea soarta crudă, asta după ce fosta lui familie l-a aruncat ca pe un obiect nefolositor.

În cușca lui fostul stăpân i-a pus lesa, pătura favorită, mâncarea și jucăriile sale, toate acestea fiind găsite de către un echipaj de poliție. Se pare că acesta a avut norocul să nu stea prea mult închis în cușcă, fiind găsit exact la timp.

Câinele a fost luat de în grijă de voluntarii „Animal Rescue League din Boston”, iar medicii veterinari l-au examinat şi au ajuns la concluzia că este destul de sănătos.

„Voluntarii şi personalul au observat cât de dulce este câinele… şi cât de mult îşi iubeşte salvatorii”, a scris ARL pe site-ul său.

Se pare că patrupedul nu avea microcip, iar astfel autoritățile locale nu au putut să îi identifice fostul proprietar.

„Depunem toate eforturile pentru a afla circumstanţele în care a fost abandonat, inclusiv vrem să aflăm locaţia proprietarului”, a scris Departamentul de Poliţie Hingham pe pagina sa de Facebook. „Dacă este necesară adopţia sa, vă vom oferi actualizări relevante pe parcurs.”

cățeluș
cățeluș

După ce va petrece o bună perioadă de timp într-un adăpost pentru animale, cățelul va fi pus pe o listă de adopții, sperând ca o familie să îi ofere viața pe care o merită.