Sari la conținut
Home » Câteva luni de libertate au schimbat total o cățelușă care a trăit închisă opt ani într-un garaj!

Câteva luni de libertate au schimbat total o cățelușă care a trăit închisă opt ani într-un garaj!

  • de

Câteva luni de libertate au schimbat total o cățelușă care a trăit închisă opt ani într-un garaj!

O cățelușă nu a cunoscut niciodată ceea ce înseamnă o familie iubitoare!

Lola a fost nevoită să supraviețuiască timp de opt ani într-un garaj întunecat și rece, fără să aibă parte de atenția pe care un animal de companie o merită. Mai mult decât atât, cățelușa nu a fost liberă niciodată, singurul loc în care a stat fiind podeaua rece de beton.

Totul avea să se schimbe în momentul în care o femeie a anunţat organizaţia AMA Animal Rescue, care a decis să investigheze situația.

Din fericire, salvatorii sosiţi la faţa locului au reuşit să-l convingă pe fostul proprietar al Lolei să-i lase să o ia cu ei. Ei se temeau de reacția animalului de companie care nu a văzut alți oameni de-a lungul vieții, însă au fost surprinși de bucuria de care a dat dovadă.

Au dus-o la veterinar, fiind necesar un tratament pentru a putea să se bucure cu adevărat de viață. Spre norocul ei, o familie din Manhattan a fost impresionată de viața pe care a fost nevoită să o ducă, și au decis să o adopte.

Lola s-a adaptat rapid în noua sa locuinţă şi stilului de viaţă confortabil.

„Ea şi-a dat seama imediat unde sunt locurile unde poate să doarmă şi care dintre ele este mai moale şi mai confortabil pentru ea”, povesteşte von Saher. De fapt, nu era mulţumită cu un culcuş mic şi neîncăpător. După ce a dormit pe beton timp de atâţia ani, Lola a decis să fie creativă când vine vorba de somn. Asemenea altor câini, Lola a ales canapeaua şi patul lui von Saher, însă şi-a găsit timp să se relaxeze şi pe şezlongul de pe terasă.

Căţeluşa a decis să se aventureze în lumea decoraţiunilor interioare.

„Lola a luat câteva perne de pe patul meu şi a pus stăpânire pe ele”, a spus von Saher. „Când am ajuns acasă, am găsit-o cocoţată pe perne. Era în mijlocul patului dormind pe pernele mele. A fost ca în povestea ‘Prinţesa şi bobul de mazăre’, unde domniţa ajunge să doarmă pe mai multe perne de puf.”

cățelușă
cățelușă

Chiar dacă a stat o bună parte din viață singură, într-un loc întunecat, cățelușa este acum de nerecunoscut.