Sari la conținut
Home » Un cățel abandonat nu își poate întoarcere privire de la perete, asta după ce a fost cuprins de depresie!

Un cățel abandonat nu își poate întoarcere privire de la perete, asta după ce a fost cuprins de depresie!

  • de

Un cățel abandonat nu își poate întoarcere privire de la perete, asta după ce a fost cuprins de depresie!

Abandonat de familie, un cățel intră într-o puternică depresie!

Pentru Barkley, un patruped găsit pe stradă de unul singur, viața s-a dovedit a fi extrem de complicată, asta după ce a fost abandonat de cei pe care îi considera familie. Câinele refuza pur și simplu să interacționeze cu oamenii, fiind foarte afectat de ceea ce s-a petrecut în viața lui.

Timp de două săptămâni dificile, Barkley a rămas pietrificat şi nu a interacţionat cu nimeni. Dar voluntarii s-au încăpăţânat şi nu au renunţat la el, continuând să-l asigure de sinceritatea şi dragostea lor.

Era dispus să stea cu faţa la perete cât e ziua de lungă, refuzând să se atingă de mâncare.

Din cauza comportamentului său neprietenos, medicul veterinar a fost nevoit să-l sedeze pentru a-i examina starea de sănătate.

Toate acestea până într-o bună zi, când din fericire Barkley şi-a dat seama că se afla în grijă unor persoane cu suflet bun. A încetat să se mai ascundă şi a decis să aibă din nou încredere în oameni.

Barkley s-a relaxat şi şi-a îmbrăţişat fericit îngrijitorii. A început să își recapete din încrederea pe care o avea odinioară, fiind convins că de această dată nu va mai fi nevoit să treacă prin vechile probleme.

Un cățel
Un cățel

Barkley nu mai era un câine bolnav cu cicatrici din neglijare, ci un căţel fericit şi prietenos care trăia o nouă viaţă într-o casă de plasament.