Sari la conținut
Home » Un cățel abandonat a fost nevoit să mănânce pietre pentru a supraviețui! Schimbarea uluitoare după ce a fost adoptat

Un cățel abandonat a fost nevoit să mănânce pietre pentru a supraviețui! Schimbarea uluitoare după ce a fost adoptat

Un cățel abandonat a fost nevoit să mănânce pietre pentru a supraviețui! Schimbarea uluitoare după ce a fost adoptat.

Foamea, problema cea mai mare a unui cățel lăsat pe străzi!

Din păcate, o nouă poveste tristă are în centrul atenției un patruped lăsat în voia sorții de persoanele pe care le considera familia lui. Pe numele său Alex, câinele a fost găsit extrem de slab, fiind la limita supraviețuirii, după ce s-a hrănit cu crengi și pietre.

Însă, după ce a fost salvat de un grup de oameni cu suflet mare și plasat într-un adăpost provizoriu, viața lui a luat o întorsătură cu totul extraordinară!  O femeie a decis să îi redea bucuria vieții acestui cățel, care era la un pas să moară de foame:

„Când l-am întâlnit, Alex era foarte slăbit, însă ceea ce m-a atras la el a fost privirea lui înspăimântată şi pătrunzătoare”, a spus Diane Lundeen.

Potrivit dailymail.co.uk, după câteva zile de terapie intensivă, Alex a fost transferat la Diane, mamă adoptivă pentru alţi doi câini.

„A câştigat 10 kilograme în primele săptămâni de când se află în grija mea. Toate semnele arată că se va recupera foarte repede. “

„Am văzut un câine speriat, costeliv, care avea nevoie de ajutor şi acest lucru trebuia să se întâmple rapid. Să îl vezi îl poză este ceva, dar să îl vezi în realitate este extrem de emoţionant. Când l-am intalnit, nu am putut să-mi stăpânesc lacrimile şi să mă simt foarte tristă pentru el”, a spus femeia. „L-am îmbrăţişat, l-am sărutat pe cap şi i-am spus că totul este bine acum,”  a spus Deanna Theis, asistent director la Southern Animal Foundation.

O radiografie a dezvăluit că stomacul acestui câine era plin de pietre şi crenguţe.

„Ezita să părăsească de unul singur cuşca de transport. Dar când în cele din urmă a ieşit, m-a lins imediat pe mână şi a început să dea din coadă. “

A fost nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru a-i salva stomacul. Câinele, care cântarea numai 20 de kilograme, avea nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare.

O nouă viață plină de bucurie și hrană la discreție se arată pentru Alex, iar de acum înainte va avea ocazia să se joace bucuros alături de noua lui familie adoptivă!