Sari la conținut
Home » Cum s-a schimbat o cățelușă după ce a început să prindă încredere în oameni! Povestea emoționantă a unui patruped abandonat

Cum s-a schimbat o cățelușă după ce a început să prindă încredere în oameni! Povestea emoționantă a unui patruped abandonat

  • de

Cum s-a schimbat o cățelușă după ce a început să prindă încredere în oameni! Povestea emoționantă a unui patruped abandonat.

Blossom, cățelușa abandonată și lipsită de iubire!

O căţeluşă pe nume Blossom a fost salvată dintr-o crescătorie şi dusă într-un adăpost împreună cu alţi 150 de câini.

Spre norocul încă neștiut de ea, viața avea să prindă o nouă formă, mulțumită unui om cu suflet mare, pe numele lui Rocky Kanaka.

Potrivit thedodo.com, el s-a ocupat de-a lungul carierei sale de mulţi câini cu probleme, fiind un iubitor declarat a animalelor de companie.

Frica a făcut-o să nu aibă încredere în nimeni!

Din păcate, biata căţeluşă a suferit extrem de mult în trecut, iar acum se temea de tot ceea ce însemna necunoscut. Uimit să vadă că Blossom nu se putea opri din tremurat, bărbatul a decis că trebuie să schimbe strategia pentru a se putea apropia de cățel, iar eventual să o ajute.

Primul contact cu iarba verde, lumina soarelui şi schimbul de priviri cu salvatorul său au fost doar câteva dintre lucrurile care o făceau pe Blossom să se ascundă sub masă. Apoi, Rocky a decis să scoată masa şi să construiască o mică ascunzătoare doar pentru ea.

Puţin câte puţin, Blossom a început să-şi arate adevărata ei latură. După două luni de dragoste şi devotament, aceasta a dat primele semne că îşi doreşte să stea alături de tatăl ei adoptiv.

În cele din urmă a sosit şi ziua mult aşteptată când a înţeles că este în deplină siguranţă.

Cum s-a schimbat o cățelușă după ce a început să aibă parte de iubire!