Sari la conținut
Home » Un cățel a fost surprins în timp ce oferea îmbrățișări celorlalte animale de pe stradă!

Un cățel a fost surprins în timp ce oferea îmbrățișări celorlalte animale de pe stradă!

  • de

Un cățel a fost surprins în timp ce oferea îmbrățișări celorlalte animale de pe stradă!

Nimeni nu poate opri un cățel din încercarea sa de a oferi o îmbrățișare celorlalte animale de companie!

Noah Raminick, stăpânul lui Wallace a avut parte de o surpriză cu totul impresionantă în timpul unei plimbări pe stradă. Se pare că patrupedul său se oprește de fiecare dată când întâlnește un alt cățel, și decide să îi ofere o îmbrățișare plină de dragoste.

„Are atât de multă iubire de oferit”, a spus Raminick, stăpânul lui Wallace. „Este întotdeauna foarte fericit că este în preajma oamenilor şi a altor câini. Wallace adoră să-şi arate afecţiunea faţă de oameni, însă când vede un alt câine, el este întotdeauna cel care începe o sesiune de joacă.”

Familia lui Wallace este fericită că prietenul lor cu patru picioare continuă să răspândească dragoste câinilor şi oamenilor din cartierul lor, adăugându-le puţin mai multă bucurie în fiecare zi.

„Se îmbrăţişează întotdeauna când se văd”, povesteşte Raminick. „Şi una din labele ei cântăreşte la fel de mult ca întregul corp al lui Wallace.”

Wallace nu va oferi îmbrăţişări până nu adulmecă dacă celălalt câine este prietenos.

„Ceea ce mi se pare interesant la îmbrăţişările sale este că nu a fost antrenat să facă asta”, spune Raminick. „Cred că e doar încântat să fie în preajma unui alt câine”.

Un cățel
Un cățel

Wallace îşi propune să răspândească dragoste chiar şi atunci când este cu familia sa umană.

„Preferatele sale sunt îmbrăţişările de dimineaţă şi de seară”, mărturiseşte Raminick. „Nu cred că Wallace are aversiuni faţă de cineva.”