Sari la conținut
Home » Un cățel a fost surprins în momentul în care plângea de dorul stăpânei sale!

Un cățel a fost surprins în momentul în care plângea de dorul stăpânei sale!

  • de

Un cățel a fost surprins în momentul în care plângea de dorul stăpânei sale!

Femeia a fost plecată o perioadă de acasă, iar totul a devenit o adevărată tragedie pentru un cățel loial!

Stăpâna următorului cățel din rasa Chow Chow a trebuit să plece într-o călătorie de afaceri de trei săptămâni. Totul s-a transformat într-o adevărată dramă pentru animalul de companie loial.

Conversația este una plină de emoție, cățelul fiind vizibil afectat de lunga perioadă în care nu a putut să își vadă stăpâna față în față. Prin intermediul telefonului, cei doi reușesc să se revadă virtual. Chiar dacă nu este la fel ca în realitate, cățelul este vizibil emoționat.

Este înduioşător să-l vezi pe acest Chow Chow atât de trist. Dar este, de asemenea, încurajator să asistăm la dragostea dintre această femeie şi câinele său loial.

Conform descrierii videoclipului de pe Rumble:

„Acestui Chow Chow îi lipseşte proprietara mult iubită, dar cu avantajele tehnologiei moderne, ea îi poate vedea cel puţin faţa când nu este prezentă fizic lângă el. Stăpâna a fost plecată trei săptămâni într-o călătorie de afaceri, dar trebuie să fi părut o eternitate pentru patruped!”

Fiica a explicat situaţia:

„Vorbea cu mama mea pe FaceTime, spunându-i că o iubeşte. Părea foarte trist pentru că mama mea era plecată trei săptămâni în interes de serviciu.”

Un cățel
Un cățel

Emoționată de patrupedul loial, femeia a decis să se întoarcă mai repede din călătorie, iar acum se pot bucura unul de celălalt fără alte probleme. O nouă dovadă a loialității animalelor noastre de companie.