Sari la conținut
Home » Chiar dacă are probleme, o cățelușă s-a chinuit să își ducă cei 13 pui la adăpost!

Chiar dacă are probleme, o cățelușă s-a chinuit să își ducă cei 13 pui la adăpost!

  • de

Chiar dacă are probleme, o cățelușă s-a chinuit să își ducă cei 13 pui la adăpost!

O cățelușă a trecut prin mari chinuri pentru a putea să le ofere o șansă la viață puilor săi!

Dragostea arătată de animalele noastre de companie ne impresionează de fiecare dată.

Acesta este şi cazul unei căţeluşe a cărei poveste o veţi descoperi mai jos: rănită şi chinuită de dureri, nu a ezitat să îndeplinească o misiune eroică pentru a-şi salva puii abia veniţi pe lume, chiar dacă ea a trecut printr-un mare chin. Nimeni nu ştie cum a ajuns biata căţeluşă în această situaţie, cert este că era gestantă când a fost abandonată şi mai avea şi un picior fracturat. Situaţia s-a înrăutăţit când sarcina a ajuns la final şi momentul venirii puilor pe lume a fost iminent.

Tânără mamă trebuie să fi fost uimită când şi-a văzut puii: erau nici mai mult, nici mai puţin de 13 căţeluşi! Era necesar să facă rost de un adăpost și de mâncare pentru a le putea oferi acestora un viitor.

Drept urmare câinele s-a aventurat în căutarea ajutorului, ajungând cu greu la adăpostul Stray Rescue of St. Louis din Missouri, Statele Unite. Aici voluntarii au încercat imediat să se apropie de ea şi, în cele din urmă, au reuşit să o captureze; datorită experienţei lor nu au trecut cu vederea un detaliu fundamental: corpul ei trăda în mod clar că de curând devenise mamă şi că undeva avea pui care o aşteptau.

După o adevărată acţiune de căutare, voluntarii au reuşit să localizeze puii, care erau ascunşi foarte bine pe un câmp, printre mărăcini. Chiar şi pentru voluntari a fost o surpriză neaşteptată: erau 6 masculi şi 7 femele ! Din fericire, toţi puii erau într-o stare bună de sănătate, dar în mod evident aveau mare nevoie de grija şi dragostea mamei lor.

O cățelușă
O cățelușă