Sari la conținut
Home » Un cățel a fost salvat de pe șinele de cale ferată! Cine a fost în stare să facă gestul oribil

Un cățel a fost salvat de pe șinele de cale ferată! Cine a fost în stare să facă gestul oribil

  • de

Un cățel a fost salvat de pe șinele de cale ferată! Cine a fost în stare să facă gestul oribil.

Un eveniment ce putea să producă o tragedie!

Povestea următoare este o nouă dovadă că omul poate face lucruri cu adevărat imposibil de înțeles.

Potrivit thedodo.com, un bărbat pe nume Jared Twedell a fost martorul uneia dintre aceste fapte săvârşite asupra unui animal nevinovat şi lipsit de apărare. El se deplasa spre centrul local de reciclare când a văzut ceva ciudat care i-a atras imediat atenţia.

Twedell a decis să fluiere spre animal în speranţa că îl va speria şi astfel se va depărta de calea ferată.

„Există o cale ferată care trece pe lângă poarta centrului de reciclare, iar la un moment dat am văzut ceva mişcându-se. Iniţial am crezut că era o căprioară întinsă între şine,” a declarat Twedell pentru The Dodo.

De asemenea, el a observat că patrupedul era legat de şină şi nu putea pleca de acolo de unul singur.

„- M-am panicat”, a spus Twedell. „Câinele a încercat să vină spre maşină, însă frânghia cu care era legat l-a tras înapoi.”

Twedell s-a dat jos din maşină şi s-a grăbit să ajungă lângă patruped şi să vadă cum l-ar putea ajuta.

„Era în mod evident foarte speriat”, a mărturisit Twedell. „Am fost îngrijorat că nu îmi va permite să mă apropii de el. Am bătut cu palma de picior şi i-am zis: ‘Hei micuţule prieten!’ A început să dea din coadă. Atunci am ştiut că mă va accepta în preajma lui.”

Twedell a reuşit să elibereze câinele şi să-l ducă în siguranţă departe de şine. După aceea, a decis ca patrupedul să devină cel mai nou membru al familiei sale.

Din păcate, în momentul de față poliția nu a găsit vinovatul, însă bărbatul nu se lasă bătut și are de gând să continue în încercarea lui de a găsi persoana lipsită de inimă care l-a abandonat la o moarte sigură.

A luat câinele în maşină şi l-a dus la el acasă. Odată ajunşi, familia lui Twedell l-a primit cu braţele deschise şi cu toţii au decis să-i pună numele Samson.