Sari la conținut
Home » Un cățel a fost la un pas să moară de foame din cauza fostului său stăpân fără inimă!

Un cățel a fost la un pas să moară de foame din cauza fostului său stăpân fără inimă!

  • de
Un cățel

Un cățel a fost la un pas să moară de foame din cauza fostului său stăpân fără inimă! Bietul patruped a fost găsit într-o stare groaznică.

Nimănui nu i-a venit să creadă că un cățel adorabil poate să ajungă într-o asemenea stare!

Pentru un cățel din Pennsylvania, familia lui s-a dovedit extrem de lipsită de orice urmă de empatie și dragoste. Pe nume Bruno, el avea doar nouă kilograme în momentul în care a fost salvat de către voluntarii unei asociații pentru protecția animalelor.

Un cățel
Un cățel

Animalul a fost supus unui consult medical amănunţit şi a fost diagnosticat cu malnutriţie şi deshidratare severă.

Ca parte a recuperării, Bruno a fost trecut pe o dietă pentru a creşte în greutate încet şi constant. Există speranţe că acest câine îşi va putea găsi o familie minunată după ce va depăşi acest moment nefericit.

Cei de la One Dog at a Time depun toate eforturile să-i găsească o casă potrivită, cu toate acestea, cazul său a devenit popular pe reţelele de socializare şi în mod cert există deja familii interesate să-i ofere dragostea şi atenţia pe care le merită.

În tot acest timp, bătrânul lor animal de companie se află pe drumul spre recuperare încă de la începutul lunii iunie, când a fost transferat în adăpostul specializat în tratamentul animalelor de companie.

Aşa ar trebui să arate un Golden Retriever în condiţii normale, dar Bruno mai are mult până să-şi revină complet.

Toţi se aşteaptă ca Bruno să fie bine în câteva luni deoarece progresul său este vizibil pe zi ce trece.