Sari la conținut
Home » Abandonați într-un sac în mijlocul pustietății, o cățelușă este salvată împreună cu puii săi!

Abandonați într-un sac în mijlocul pustietății, o cățelușă este salvată împreună cu puii săi!

Abandonați într-un sac în mijlocul pustietății, o cățelușă este salvată împreună cu puii săi!

O cățelușă a fost condamnată la o moarte sigură, împreună cu puii săi!

Chiar dacă pentru unii oameni câinii reprezintă cei mai buni prieteni, aceștia dând dovadă mereu de o loialitate ieșită din comun, pentru alți oameni, fără inimă, animalele de companie reprezintă o piedică pe care sunt nevoiți să o înlăture.

Așa s-a întâmplat și în cazul unei cățelușe, care a fost abandonată împreună cu puii săi în mijlocul pustietății. Spre norocul lor, Josiane Almeida, o salvatoare de animale din Lagoa da Prata, Brazilia, a fost anunţată de acest caz și s-a îndreptat imediat către locul în cauză.

„Unul dintre cele mai grave cazuri de abuz pe care le-am văzut vreodată”, povesteşte Almeida. „O mamă bolnavă cu puii ei, legaţi într-un sac aruncat în mijlocul pustietăţii. Se aflau acolo de ceva vreme.”

Unul dintre pui era lângă căţeluşă, iar ceilalţi trei erau încă în interiorul sacului.

Chiar dacă au stat o bună perioadă de unii singuri, animalele de companie nu aveau probleme grave, cât mai ales de puțină atenție și o porție bună de mâncare și apă.

Almeida a luat câinii la ea acasă, unde le-a dat de mâncare, apă şi le-a oferit condiţii să se simtă în largul lor.

Mai târziu, Almeida a cerut ajutorul medicului veterinar al oraşului. Puii erau sănătoşi, dar căţeluşa a fost diagnosticată cu o tumoare malignă care necesita tratament imediat. După ce au făcut un apel pe reţelele de socializare, prietenii şi urmăritorii lui Almeida s-au angajat să acopere costurile chimioterapiei animalului.

Pentru ei urmează acum o perioadă de recuperare la casa salvatoarei, care se va asigura că aceștia își revin complet după întâmplarea groaznică din viața lor. Ulterior, cățeii își vor găsi familii iubitoare care să îi îngrijească pentru toată viața.

Cățelușă
Cățelușă