De 1538 Vizualizari

Un cal a dat buzna într-un hotel! VEZI ce a urmat. VIDEO

Clienţii unui hotel din Marea Britanie au rămas mască atunci când s-au trezit cu un cal speriat alergând pe holuri. Cu toate acestea, nu mică le-a fost surprinderea atunci când cabalina a deschis uşa liftului şi a intrat în interior. Ulterior, el a ieşit din clădire alergând printr-o parcare din apropiere după ce angajaţii unui magazin au vrut să îl prindă cu un lasou. Poliţia a intervenit într-un final, animalul a fost prins, însă stăpânul acestuia a decis să îl omoare, dat fiind faptul că era bolnav.

Oamenii cazaţi în hotelul Best Western Maypole din Birmingham nu se aşteptau să găsească în recepţie un cal speriat de câteva sute de kilograme. Cu toate acestea, el a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce dărâma ghivecele cu flori şi lovea pereţii cu copitele, potrivit Daily Mail

Potrivit martorilor, el a scăpat dintre-un grajd aflat în apropiere, intrând în hotel prin uşile glisante acţionate de senzori. Mai mult, atunci când a realizat că nu poate ieşi, a început să se sperie şi să alerge în cerc. Mai mult, la un moment dat, el a atins liftul, motiv pentru care uşile s-au deschis. Atunci, cabalina a intrat în ascensor. Într-un final, calul a ieşit din hotel şi s-a îndreptat sper o parcare aflată în apropiere, unde doi angajaţi au încercat să îl prindă cu un lasou.

La faţa locului au ajuns şi autorităţile care au reuşit să prindă calul şi să îl restituie posesorului. Din nefericire, stăpânul a decis să îl omoare, dat fiind faptul că animalul era bolanv.

sursa: romaniatv.net

 

 
 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X